Για να μην κόψουν τα αυγά

Για να μην κόψουν τα αυγά, φορντίστε να μην έχουν μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας από το μίγμα στο οποίο τα προσθέτετε.

Για αυτό να τα βγαλετε από το ψυγείο πολυ πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό σημαίνει ότι αν τα προσθέσετε σε πολύ ζεστό μίγμα μάλλον θα κόψουν, καλύτερα να αφήσετε το μίγμα να κρυώσει.

Τώρα αν έχετε ακούσει ότι δεν πρέπει να τα ανακατεύετε τη μία κανονικά και την άλλη ανάποδα γιατί κόβουν, μη το πιστεύετε (το αυγό δεν είναι υλικό το οποίο έχει επίγνωση της στροφορμής του!).